Termeni si conditii

Condiţii returnare şi Garanţii
 
Conform legislaţiei din România, returnarea produsele cumpărate de pe www.patutul-tau.ro se poate face în termen de 10 zile calendaristice de la cumpărarea lor; acest lucru se aplică doar persoanelor fizice. Legislaţia românească în domeniu prevede: “consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
În cazul în care doriţi returnarea produsului cumpărat din magazinul online www.patutul-tau.ro, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în maxim 15 zile calendaristice de la retur. Conform Art.7 din O.G. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cheltuielile de returnare sunt in sarcina consumatorului.
Acest lucru inseamna ca daca un client in calitate de consumator persoana fizica, s-a razgandit asupra cumpararii unui produs, il poate returna prin colet in termen de 14 zile, doar in starea de produs in care l-a primit, fara urme de uzura, fara  zgarieturi sau lovituri, in ambalajele originale, insotit de cerere scrisa prin care doreste sa renunte la cumparare si solicita returnarea banilor. Dupa primirea coletului si constatarea starii conforme de produs, vanzarea se va anula si consumatorul va primi banii inapoi in contul sau bancar.
Conform Art.10, litera C din legea O.G. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
Clientul are obligaţia de a anunţa un reprezentant al PATUTUL-TAU.RO, prin e-mail sau telefonic, pentru a stabili modalitatea de returnare.
Pentru produsele achiziţionate din magazinul www.patutul-tau.ro, produsul returnat:
1. NU trebuie să fie deteriorat;
2. NU trebuie să conţină urme de utilizare;
3. NU trebuie să fi fost montat şi demontat (rupt siguranţele cu care au fost sigilate părţile componente);
4. Trebuie să fie returnat în ambalajul său original (nedeteriorat) cu toate accesoriile şi etichetele intacte;
5. Trebuie să aibă asupra sa toate documentele însoţitoare cu care a fost expediat (factură, garanţie, manual instrucţiuni, etc.).
Daca produsul returnat (achiziţionat din magazinul www.patutul-tau.ro) este deteriorat, are semne de utilizare (montaj/demontaj) şi nu poate fi vândut ca produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe o taxă de 30% din preţul produsului din momentul cumpărării.
Dacă produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (cod, culoare, etc.), costul de retur (sau schimbare) al produsului este suportat în întregime de noi.
Dacă produsul prezintă defecte de fabricaţie sau componente lipsă în colet, vă rugăm să vă adresaţi producătorului, anume PATUTUL-TAU.RO la adresa de e-mail comenzi@patutul-tau.ro , sau importatorului/producatorului de pe certificatul de garantie, daca s-a oferit garantie la produsul respectiv.
Garanţii
Dacă produsele comercializate implică un mechanism de funcţionare, acestea vor fi însoţite de certificatul de garanţie corespunzător, oferit de producătorul sau importatorului produsului respectiv. Această garanţie (garanţie comercială), emisă de producător / importator, reprezintă perioada în care consumatorul beneficiază de reparaţii gratuite, realizate de producător / importator. Garanţia unui produs este valabilă numai dacă produsul a fost utilizat conform instrucţiunilor de folosire. Pentru a putea beneficia de garantia unui produs este necesară returnarea tuturor actelor şi accesoriilor care au fost livrate împreună cu produsul pentru care solicitati garanţia.
PATUTUL-TAU.RO nu oferă alte garanţii pentru produsele comercializate prin intermediul www.patutul-tau.ro în afara celor prevăzute de către producător / importator.
 
 
 

Medvi Design

Creare Magazin Online