Politica de Confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera  circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PATUTUL-TAU.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dvs, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. 
Datele personale ale consumatorilor sunt folosite numai in vederea prelucrarii si livrarii corecte a comenzilor, respectiv pentru intocmirea facturilor fiscale si nu vor fi comunicate tertilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. face insa imposibila desfasurarea livrarilor de produse.  
Comunicari comerciale, altele decat cele privind livrarea comenzilor, se fac numai persoanelor care au consimtit expres, exitand posibilitatea renuntarii la aceasta facilitate, prin debifare directa - nerestrictionata.
 
 
{% if config_whatsapp_script_hash %} {% endif %}

Medvi Design

Creare Magazin Online